Nyheter

En ny epoke..

07.10.2018

Høsten har gjort sin entrè med klar, kald luft, nysnø og rester av høstfarger i de få standhaftige bladene som ennå klorer seg fast i tretoppene. Sankesesongen er så godt som over med unntak av ei førstegangs lammemor med sitt ene lam. Vi håper og trur at ho leiter etter fjøset og sakte men sikkert kommer hjemover. I mellomtiden...

Årets slaktesesong er i godt i gang. Fine lam er kommet ned etter en lang sommer på godt beite oppunder Fugltind og omegn. Og litt undervurdert, men utrolig godt. Vi har også nydelig saukjøtt til årets fårikål, og til mange gode middagen vinteren igjennom.

Vi har nå diverse produkter å tilby.

Våren og sommeren 2018 kan vi tilby ulike kurs her på Bjørkligården.
Kurs i lefsebakst, gjeterhundkurs og såpekurs. Ønsker du mere info kan du lese litt her.

Vi har plukket ut tre værlam som vi herved annonserer for salg til livdyr. Prisen er kr 1500,- pluss mva. Ved interesse ring 48101320 eller 97167599.

Nye flotte skinn er nå å få kjøpt her på Bjørkligården. Prisen varierer etter størrelse og utseende. Ta en titt i galleriet.

Nå har vi fått siste rest av villsauskinn for i år. Gå inn på vårt galleri og se de flotte skinnene. Mange nydelige grå skinn blant disse. Vær rask med bestilling da disse er populære og forsvinner fort.