Nyheter

I fjøset er parringssesongen over og vi venter nå på klipping av sauene, og til vi får fostertelling som gir en fasit på om årets produksjon bli bra.

Årets kanskje mest spennende dag i sauefjøsen er her. Jeg hadde avtalt med vedkommende som skal sjekke antall foster at han skulle komme klokka sju. B-mennesket stilte klokka og skulle ha god tid. Men trur jeg glemte å sjekke om klokka ringer i helgene. Våknet med et rykk kvart på sju. Eller... det var vel egentlig fruen som røska i...

I dag hadde ikke jeg (Jørgen) anledning til å trene gjeterhundene tidlig på dagen, men gikk en tur for å se hvordan det gikk. De som kom på besøk for å trene var ferdig og hadde reist hjem. Ut fra tilbakemeldingene hadde treningen gått bra.

Igjen på treningsbanen stod Lea Mathilde, sauen og Balto. Ting hadde låst seg,...

VI har som mange av dere vet, hatt et tilbud med selvbetjent utsalg av egg nede ved veien. Dette synes vi er veldig givende å holde på med, og tror at det er noe kundene våre setter pris på.

Ta med deg forkle, en bolle som tåler litt handmakt ved pressing av grønnsaker og 3-4 norgesglass eller andre glass med lokk med pakning. Godt humør skader heller ikke.

Sommeren nærmer seg og vi vil gjøre noe for våre unger og samtidig forsøke engasjere andre.
Ungene har bestemt seg for en egen Hakkespettklubb- Elgene skal den kalles.
De vil invitere til turer i skogen i sommer. Alt fra spikking, plantelære, førstehjelp, bålpraksis, lage leirsted, fisking, kanotur, telt, hengekøye mm.