Nyheter

VI har som mange av dere vet, hatt et tilbud med selvbetjent utsalg av egg nede ved veien. Dette synes vi er veldig givende å holde på med, og tror at det er noe kundene våre setter pris på.

Ta med deg forkle, en bolle som tåler litt handmakt ved pressing av grønnsaker og 3-4 norgesglass eller andre glass med lokk med pakning. Godt humør skader heller ikke.

Sommeren nærmer seg og vi vil gjøre noe for våre unger og samtidig forsøke engasjere andre.
Ungene har bestemt seg for en egen Hakkespettklubb- Elgene skal den kalles.
De vil invitere til turer i skogen i sommer. Alt fra spikking, plantelære, førstehjelp, bålpraksis, lage leirsted, fisking, kanotur, telt, hengekøye mm.

Fra og med i dag setter vi ned prisen på egg solgt fra gården til kr 4 per egg. Dette fordi direktesalg fra gården, medfører mindre arbeid og mindre kostnader med kjøring til og fra salgssteder for blant annet Reko. På disse salgsstedene vil prisen fortsatt være kr 5 per egg.

Det har vært to energikrevende år, og vi har først nå fått roen til å se tilbake. Vi har tenkt, følt og vurdert. Gjort noen endringer til gårds. Det hender jo at innsikten modnes med erfaringene man opparbeider seg. Man kan studere i ettertid og undres om det var episoder der sjåføren sov bak rattet.. ja.. man lærer noe av...