Så mange ideer!

01.08.2012

Hvor skal jeg begynne?

Nå er vi igang med å lage logo til denne fantastiske gården, og mulighetene står foran oss som perler på ei snor.

Tusen ideer surrer rundt i topplokket og antageligvis kommer de ut munnen også, i tid og utide... dag som natt. Tror Jørgen kan bekrefte sistnevnte...

Planene er delevis klare, og vi har begynt å nøste i en ende. Desto lenger vi kommer, desto flere spennende ideer dukker det opp.
Helt utrolig hva man egentlig kan gjøre om man bare har klart å åpne øynene såpass at man ser foran skotuppene.

Jeg har stor forhåpninger til at vi skal klare å komme oss i mål og få Bjørkligården til å bli det vi ønsker. En flott arbeidsplass, og ikke minst en opplevelse for andre.

I disse dager er det viktig å satse innenfor landbruket om man har engasjementet og pågangsmotet i orden. Vise andre og ikke minst seg selv at det går ann.
Vise at man er stolt bonde og at det arbeidet man utfører betyr noe i den større helheten.

Det kan vel til tider føles som man kjemper i motvind og dårlig vær, men det er bare en liten del og vel egentlig noe man møter på uannsett hva man velger å fylle dagene sine med.

Men den dagen alle bønder og matprodusenter velger å legge ned greipen kommer ikke verden til å stå til påske. Så hvorfor ikke ta en sjanse og satse..

Man kommer ikke fremover om man ikke beveger beina, og det kan aldri gå verre enn galt. Men som de sier så går det helst godt....

Så.. here we go!


Maiken Cecilie