Mangel på ambisjona??

05.02.2009

Forbanna Liverpool....

Her har man vært ihuga supporter siden man va bitte liten, og gått rundt å venta... å venta... å venta på at Liverpool endelig skulle knø det der ekle, heslige og for å ikke snakke om motbydelige Manchester Unitedlaget ned i søla og endelig vinne Premier League. Det e lenge sia dem vant ligaen, og dem har faktisk aldri vunnet premier league. Og i år så ser det ut som at endelig har laget noe stort på gang, knallstart på sesongen og serieleder ved årskiftet. Men så begynne dem på en serie med uavgjortresultat som gjør at United snik seg forbi og har en topoengsledelse med 1 kamp mindre spilt. Det virke som at laget blir feigt og skal safe inn 1-målsledelsa mot antatt mye svakere lag. Og Benitez tar ut sine stjerner for å hvile den de siste kvarteret. Dermed får dem kjedelige mål mot seg helt på slutten.

Hjelpe og trøste.... E det virkelig ikkje mulig å kunne spelle såpass angrepsfotball at man kan prøve å sette mål nr to og tre for å avgjøre en kamp? Kjenne æ blir frustrert.

Så toppa det seg no i avslutninga av overgangsvinduet med at Robbie Keane ble solgt med 3-4 milliona pund i tap etter et halvt år. Og det uten at en kvalifisert erstatter blir henta inn! Når da Steven Gerrard blir skada i cupfadesen mot Everton i går, da begynne vårsesongen å se dyster ut. No mangle det barre at Torres blir skada, sånn at Liverpool må spelle med Benayoun og ngog på topp. Det lukter det mange mål av....

Men kanskje neste sesong.....


Jørgen