Gårdsutsalg med nytt innhold.

31.05.2016

Først en stor takk til alle våre flotte og positive kunder.

Nå har vi drevet bakeri og gårdsutsalg fra desember 2015 og har blitt godt mottatt. Folk har vært veldig positive og vi er overveldet over responsen. Veien ble litt til mens vi gikk og vi har kommet til mange veivalg og kanskje tatt noen steg utenom planen. Vi ønsker derfor å gjøre noen endringer i utsalget og vil fra torsdag 2.juni ikke lenger ha fersk gjærbakst i utsalget. Kombinasjonen, gårdsdrift, barn og drive aleine i butikk har vist seg å være krevende, samtidig som vi ønsker å sette fokuset tilbake på gårdens produkter og gamle tradisjoner. Det har desverre også blitt en del svinn, naturlig nok, i form av gårsdagens bakevarer og vi ønsker desverre ikke å bidra til matdumping, noe som går på tvers av grunnleggende verdier.

Fremover vil vi kunne tilby gode varer med rot i gamle tradisjoner, ren og kortreist mat. I utsalget vil dere finne villsaukjøtt, villsauskinn, ferske gårdsegg, lefser, flatbrød, formkaker, tørrkaker og en og annen kanelsnurr. Men selv om vi ikke lenger har fersk gjærbakst i utsalget tar vi imot bestilling på alt av gjærbakst og kaker i forskjellig varianter, snitter og koldtbord til hverdags og fest.

Vi håper med disse endringene at vi kan gi publikum et bedre tilbud.

Vi takker for det gode besøket i bakeri og gårdsutsalget og ønsker dere velkommen innom det nye Bjørkligården Gårdsutsalg.

Velkommen.

For info ta gjerne kontakt med oss på telefon 48101320.