Dika døde i kveld

Han lille Dika døde desverre i kveld. Han fikk sannsynligvis i seg noe glava. Han har hanglet noen dager, men først så det ut som det skulle gå bra i og med at han fikk matlyst igjen. Likevel ble han brått dårligere i dag, og under kveldsstellet var det over og ut.

Jeg ble oppriktig lei meg. Synes det var en liten og sjarmerende villsauvær, som jeg hadde sett for meg skulle være her på Bjørkligården i mange år, og kose seg i værbeitet om sommeren og kose seg med villsaudamer om vinteren.

Jørgen: Det er bare en sau!!!
Jørgen: Du er en bløthjertet tulling!

Dette innlegget ble publisert i Gårdsdrifta. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Dika døde i kveld

  1. halvard hansen sier:

    triste greier, et liv er tross alt et liv uansett, men ingen kan spå morgendagen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


− syv = 2