Et snev av panikkfølelse. Its now or never…

Dette skal handle om hund. «Næhhhh???» sier du. Jo, det skal faktisk det. Jeg fikk litt panikkfølelse i dag. For jeg innså at denne sesongen må jeg klare gjeterhundprøve med Gullet, hvis jeg skal avle på henne. Hun blir 3 år nå straks og for å få registrert valper i nkk må første kullet registreres før tispa blir 5 år.

Kjente jeg ble kjempenervøs… Hva om det går skjeis i første prøven, og så forplanter tvilen seg og det blir bare værre og værre?

Jeg liker Gullet veldig godt, rolig med et fint gemytt. God dyrebehandling samtidig som hun evner å flytte sau. Hd-fri A, øyelyst og funnet i orden og gentestet fri for cea-gen. Kjempehund med et godt potensiale. Begynner å tro at det er jeg som ikke evner. Kanskje jeg skulle leie noen til å trene henne og gå opp til prøven?

Jaja, teoretisk sett kan vi vel klare det med å gå prøve også i 2014, men da må det klaffe med løpetida på høsten 2014.

Vi skal klare det i år. Vi skal!

En liten video fra trening i januar:

Dette innlegget ble publisert i Gjeterhund. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Et snev av panikkfølelse. Its now or never…

  1. Siv sier:

    Klart dere klarer! Ingen grunn til hvorfor ikke.

  2. Jørgen sier:

    🙂

    Kan jo få skikkelig nerver og ødelegge for meg selv. Får satse på kvalitet i treningene i sommer, fremfor kvantitet. Får håpe det holder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


8 + = sytten