Nisje i sikte!?

Gla i mat, selvfølgelig. Og etter å ha fortært vårt første hjemmeproduserte pinnekjøtt denne jula, og gitt det terningkast godt over gjennomsnitt, begynner man jo å fantasere litt om fremtidig nisjeproduksjon. Virker uhyre spennende og ikke minst interessant å gå i gang med et slikt prosjekt. Da må vi selvfølgelig trø litt i tradisjonelle Telemarksspor, og snekre sammen et lite stabbur på tunet. Skal det være, så skal det være. Etter noen kurs, og litt påfyll i kunskapssekken, ser jeg for meg at utvalget kunne blitt varriert og spennende. Det, samt et lite gårdsbakeri, med brød, kaker og div rariteter…. hadde vært noe det! 🙂

Dette innlegget ble publisert i Gårdsdrifta, Kreativt hjørne, Mat. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Nisje i sikte!?

  1. Anne sier:

    Spennende! Og sikkert arbeidskrevende. Men du/dere får det nok til hvis dere går inn for det. Og pinnekjøttet var steike godt 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


5 × = tretti